zwartewater zwartsluis

De Vlakte 20
8064 PC Zwartsluis
038 386 64 44

www.hotelzwartewater.nl

Op +/- 13 KM van Giethoorn

Hotel
Ontdek de gastvrijheid… Het uitzicht en de sfeer van Hotel Restaurant Zwartewater…
Hotel Restaurant Zwartewater is gelegen aan de rand van het waterrijke dorpje Zwartsluis, dat de sfeer watersport en recreatie ademt. Zwartsluis ligt in de Kop van Overijssel aan de rivier het Zwartewater. Op en langs deze rivier, omzoomd door fluweel groene weiden en oevers van goudkleurig riet, kan je eindeloos varen, fietsen, wandelen, uitwaaien en genieten van de prachtige natuur. Zwartsluis ligt op een steenworp afstand van Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove en Sint jansklooster.

Hotel Restaurant Zwartewater, een informeel hotel. Met zomerse evenementen zoals de Sleepbootdagen en als het een beetje meezit in de winter een prachtig winterlandschap. Zwartsluis en Giethoorn bieden volop ontspanning voor elk seizoen.

Bowlen
Zin in een ouderwets gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s ? Kom dan onze volledig uitgeruste bowlingbaan eens uittesten. Met maar liefst zes banen en een gezellige bar binnen handbereik, is dit echt de ultieme avond uit. Het wordt vast gezellig, want op de bowlingbaan zit de sfeer er meteen in. Trek de bowlingschoenen maar aan en doe mee!

Restaurants
Brasserie in ’t Vooronder, à la carte. Naast de culinaire smaakmakers die op prachtig opgemaakte borden worden geserveerd, beschikt onze brasserie over een geweldig uitzicht over het Zwartewater. Laat onze heerlijke gerechten u smaken onder het genot van passende wijnen en een warme en gezellige entourage. Geniet van de wisselende menukaart, aangepast op het seizoen met lamsvlees en asperges in het voorjaar, mosselen in de zomer, wildgerechten in de herfst en Hollandse kost in de wintermaanden. Ook treft u naast deze gerechten ook regelmatig nieuwe specialiteiten van vis en vlees aan.

Live Cooking restaurant de Combuijs.
Wie houdt van een culinaire verrassing en geen nee zegt tegen de exotische keuken, is bij Restaurant de Combuijs aan het juiste adres. Met wisselende gerechten variërend van springbok tot biefstuk en van sliptong tot krokodil, is dit sfeervolle live-cooking restaurant een absolute aanrader. Maar ook de liefhebber van smakelijke Hollandse kost zal hier heerlijk smullen, want De Combuijs biedt letterlijk voor elk wat wils.