waterresort bodelaeke

Jonenweg 5
8355 CN Giethoorn
0521 361573

www.bodelaeke.nl

Waterresort Bodelaeke, heerlijk genieten van de rust en ruimte in het prachtige Overijsselse landschap. Grote ruime vakantievilla’s direct aan het water gelegen, met een ruim terras en eigen aanleg. De ideale bestemming voor watersporters. Heerlijk zeilen, sloepje varen, zwemmen of vissen. Bij Bodelaeke beleeft u het ultieme Nederlandse vakantiegevoel. Vanaf uw terras vaart u zo naar de meren van Overijssel, Friesland of het IJsselmeer. Waterresort Bodelaeke ligt op 5 min. wandelen van het pittoreske Giethoorn.

Met 8 verschillende types vakantiewoningen biedt Waterresort Bodelaeke voor ieder wat wils. Of u nu kiest voor een wellness variant met sauna of sun-shower, of een villa met het mooiste uitzicht.

Uniek vakantiepark midden in natuurgebied Weerribben-Wieden en Giethoorn. De luxe vakantievilla’s liggen direct aan het water. U kunt er: varen, zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen en in de winter schaatsen op natuurijs!

Elke vakantiewoning heeft zijn eigen aanlegsteiger; u meert uw boot voor de vakantievilla aan en vaart zo het natuurgebied in of naar het pittoreske Giethoorn. In Giethoorn en omgeving zijn diverse restaurants, winkels, musea, kinderparken en natuurgebieden.
Ervaar de rust, ruimte en natuur

Boek een vakantiewoning met een luxe badkamer of zelfs een sauna. Geniet van uw eigen tuin en terras op het zuiden. Wij heten u van harte welkom op Waterresort Bodelaeke!

Waterresort Bodelaeke – Uniek in Nederland !