van vossen

Beulakerweg 118
8355 AM Giethoorn
0521 361961

www.sloepverhuurgiethoorn.nl/

Geniet in één van onze luxe, elektrisch aangedreven sloepen van de Wieden en ons mooie waterdorp.

Start en aankomstpunt is centraal gelegen in Giethoorn aan het kanaal van waar u verschillende routes kunt varen door de prachtige wieden. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid met toezicht op eigen grond. U stapt direct uit de auto in de boot.

Onze sloepverhuur is onderdeel van Van Vossen nautical Engineering. Wij ontwerpen en leveren verschillende soorten aluminium boten voor onder andere terreinbeheerders, toezichthouders, hulpdiensten en recreatief gebruik. Ons programma omvat ook enkele luxe aluminium sloepen die worden aangedreven door een krachtige elektromotor waarmee je hele dagen op pad kunt.

Vanaf onze thuisbasis aan de doorgaande weg in Giethoorn bent u met onze huursloepen in de directe nabijheid van de Dorpsgracht van Giethoorn, de meren in de Kop van Overijssel en de prachtige natuurgebieden van Nationaal Park Weerribben en Wieden.

Kom in één van onze luxe sloepen genieten van één van de mooiste stukjes Nederland. Gewoon voor een paar uur of een dagje of als proefvaart voor als u voor uzelf op zoek bent naar een mooie sloep. Graag tot ziens in Giethoorn.