vakantiepark giethoorn

Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon: 0521 361332

www.vakantieparkgiethoorn.nl

59 luxe vakantiehuizen (lodges) met eigen sloep

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Vakantiepark Giethoorn
Een heerlijke vakantie in hartje centrum van Giethoorn.. Wie wil dat nu niet?

Het Venetië van het Noorden

Op ons bungalowpark heeft u een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 schiereilanden aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het vakantiepark een klein waterdorp op zich. De ruime vakantiewoningen zijn geschikt voor 2, 4 ,6 of 12 personen en voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst tijdens uw vakantie. Wat dacht u van meerdere badkamers, een moderne keuken en een schitterende nautische of moderne inrichting? Als klapper op de vuurpijl maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een elektrische sloep welke gratis bij uw verblijf is inbegrepen!

Let op: Voor mindervalide personen is het park slecht / niet bereikbaar. Neemt u bij twijfel gerust contact op met ons zodat we u een goed advies kunnen geven.

Vakantiehuizen aan het water op vakantiepark Giethoorn Overijssel

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuisje in hartje Giethoorn? De vakantiehuisjes op vakantiepark Giethoorn zijn zeer luxe en geschikt voor 2, 4, 6 of 12 personen. Ideaal als vakantieverblijf voor het hele gezin, een familiefeest, bedrijfsuitje of een vriendenweekend.

Giethoorn en water…
De luxe vakantiehuisjes van Vakantiepark Giethoorn zijn allen gelegen op drie schiereilanden aan het water van het meer het Bovenwijde. Binnen no time vaart u vanaf uw vakantiehuisje met uw elektrische sloep het water van het meer op en kunt u de betoverende omgeving van Giethoorn ontdekken.

Het meer wordt in de zomer niet alleen gebruikt voor vaarplezier, maar ook voor diverse watersporten. Het zwemeiland welke zich in het midden van het meer bevindt, is de perfecte plek om te zonnebaden en een duik te nemen in het water!

De luxe waterlodges
Giethoorn is een echte toeristische trekpleister, daardoor kan het in de zomer soms erg druk zijn. In en om de waterlodges op vakantiepark Giethoorn merkt u hier niets van. U geniet hier in alle rust en kalmte van de betoverende omgeving. Op het vakantiepark bieden wij acht verschillende waterlodges en 1 vakantie bungalow.

Alle vakantiehuisjes zijn rookvrij en beschikken over een woonkamer met open keuken en oven, twee of drie slaapkamers en één of meer badkamers. In de vakantiehuizen voor 4 en 6 personen vindt u een vaatwasmachine. De vakantiehuizen zijn professioneel en met gevoel voor detail uitgevoerd in verschillende kleurencombinaties, waardoor Vakantiepark Giethoorn een levendige maar vooral jonge uitstraling heeft. U kunt kiezen uit twee trendy interieurs: een nautische of een moderne inrichting. Kortom, u krijgt op vakantiepark Giethoorn alle luxe en privacy die u zich maar wenst tijdens uw vakantie… Wat wilt u nog meer?

De vakantiehuizen zijn gesitueerd aan het water van het meer het Bovenwijde. Kiest u voor de nieuwste 6 persoons vakantiewoning Oeverstern, dan heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over het grote meer. Vanaf uw patio geniet u van de mooiste zonsondergangen met uw hele familie!