't zwaantje

Ds. T.O. Hylkemaweg 1
8355 CD Giethoorn
Telefoon:0521 361 593

www.zwaantje.nl/

Hoe wilt u het waterrijkste dorp van Nederland (her)ontdekken?
Bij het Zwaantje werd in 1985 gestart met 4 bootjes, nu bestaat de vloot uit ruim 40 fluisterboten en sloepen, 5 rondvaartboten. Daarbij staat toegankelijkheid en milieuvriendelijk ondernemen hoog in het vaandel.

Zo varen sinds 1992 alle verhuurbootjes elektrisch en worden inmiddels ook alle rondvaartboten elektrisch aangedreven en zijn voorzien van een ingebouwde lift. Het hele dak van ’t Zwaantje ligt vol zonnepanelen en de bedrijfsauto’s zijn hybride.

Continue bedenk het Zwaantje nieuwe oplossingen: de nieuwste sloepen met ingebouwde rolstoellift zijn naar eigen ontwerp en op maat gemaakt, deze zijn niet kant en klaar te koop.

Rondvaarten
Vaar mee met een deskundige schipper in de grote rondvaartboot voor o.a. de dorpstocht en natuurtocht. Het hele jaar rond. Voor losse rondvaartkaartjes en groepsreserveringen. Ben je rolstoel gebonden of begeleid je een rolstoeler? De rondvaartboten zijn 100% rolstoeltoegankelijk.

Zelf varen
Ook kunt u bij ’t Zwaantje ontspannen zelf varen in een fluisterboot of inspannend sportief met een kano op pad, kortom voor iedereen is er wel de juiste vaartocht bij.

Fietsen of snorren
Leuke combinaties met varen en ontspannen op de snorfiets of trapondersteunende elektrische fiets of juist spannend, uniek en sportief op de Segway, dat kan allemaal met een kant en klaar arrangement, voor elk budget is er wat bij. Ook kunt uw dag invullen met behulp van de losse onderdelen

Restaurant
Het restaurant bestaat uit de in oudhollandse stijl ingerichte Eethuys & Gelagkamer en het mediterrane Grill restaurant. Voor zowel individueel als groepsbezoek. Gratis wifi.

Fietsen
Tevens zijn wij ION oplaad- en ANWB fietsservice punt. Nieuw is de busbootdienst: de Ecowaterliner vaart van Giethoorn naar Blokzijl en v.v. de fiets kan mee aan boord, ideale combi van varen en fietsen door de Weerribben Wieden

Overnachten
Voor een overnachting, weekend, midweek of vakantie. Diverse mogelijkheden in het centrum van Giethoorn.

Zwaantje Giethoorn is een top locatie in Giethoorn !