rondvaart Zuideinde

Maaiensteeg 1
8355 CC Giethoorn

Meer informatie:
Email: info@giethoorn.com

Rondvaart Zuideinde een HEERLIJK dagje uit in Giethoorn voor familie, groepen en bedrijven.

Voor groepen hebben we de leukste activiteiten als arrangement. Leuk voor een familiedag of bedrijfsuitje. In en rond Giethoorn is het prachtig om te fietsen. We hebben uitstekende fietsen en leuke fietsroute’s voor u klaar liggen. Onze fluisterboten liggen voor u klaar. U krijgt een routekaart waarmee u zelf het oude dorp gaat verkennen. We maken de langste en mooiste rondvaart door Giethoorn. Een deskundige gids vertelt u alles over het prachtige Giethoorn

reserveer een boot

Fluisterboot Zuideinde

Een fluisterboot is een boot (in Giethoorn/Kop van Overijssel: de punter) met een door accu’s aangedreven elektromotor. Na een kleine uitleg kan iedereen met een fluisterboot varen. De elektromotoren van de fluisterboot worden aangedreven door accu’s waarmee u ruim 8 uur mee kunt varen, dus een hele dag.

reserveer de fluisterboot zuideinde

GREENZILVER GIETHOORN

Een greensilver is een boot met een door accu’s aangedreven elektromotor die bestuurt wordt door middel van een stuurwiel. Na een kleine uitleg kan iedereen met een greensilver varen. De elektromotoren van de fluisterboot worden aangedreven door accu’s waarmee u ruim 8 uur mee kunt varen, dus een hele dag.

reserveer de greensilver giethoorn

arrangementen

Hieronder vindt u een overzicht van alle arrangementen bij Rondvaart Zuideinde. Deze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld maar mocht u wijzigingen willen doorvoeren dan is dit altijd mogelijk in overleg. Tijden in de arrangementen zijn indicatief en kunnen aangepast worden. Mocht u onderdelen willen toevoegen of verwijderen dan zullen we samen kijken naar de diverse mogelijkheden.

rondvaren door giethoorn

Vanaf: 15 personen
Prijs per persoon: € 18,95

Inclusief:
Koffie met gebak + Rondvaart + Museumstop + Drankje

dolle bende in tippie zuid

Vanaf: 15 personen
Prijs per persoon: € 25,95

Inclusief:
Koffie + Fietstocht + Lunch + Spellen + Borrel

puzzeld varen

Vanaf: 15 personen
Prijs per persoon: € 17,50

Inclusief:
Koffie met suikerbrood + Punterpuzzeltocht + Borrel

boerties bint een dag uut

Vanaf: 15 personen
Prijs per persoon: € 25,95

Inclusief:
Koffie + Fluisterbootvaren + fietsen + boerenspellen