Restaurant de Rietstulp

Restaurant de rietstulp
ds T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn

ons restaurant

Restaurant “de Rietstulp” is een sfeervol restaurant gelegen aan de “Hylkemaweg” en “Cornelisgracht”, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern. De keuken van “de Rietstulp” biedt diverse culinaire mogelijkheden voor elke portomonnee met een goede kwailiteit en gastvrije bediening.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, (a la carte) diner, buffet of barbecue, maar ook voor een uitgebreide high tea en een brunch bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er een aantal specials als high beer, private dining en kookworkshops die u op verschillende manieren een onvergetelijke avond of dag laten beleven.”

In combinatie met het prachtige dorp, de diverse activiteiten en de lekkere gerechten staat “de Rietstulp” het gehele jaar door garant voor een echte beleving.

arrangementen

Restaurant de Rietstulp biedt diverse arrangementen voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar een groepsuitje in Giethoorn of een gezellig dagje uit voor 2, wij hebben voor ieder wat wils. Van leuke en complete dagprogramma’s, Workshops, High Tea, Rondvaart en nog veel meer.

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld. Wellicht zit er iets voor u bij? Wilt u het net even anders? Belt u ons gerust voor andere opties of mogelijkheden op 0521 36 0099
Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen.

rondvaarten

Een rondvaart giethoorn boeken op 1 van onze rondvaartboten is één van de mogelijkheden om Giethoorn, de verschillende grachtjes en de waterrijke omgeving met haar flora en fauna te ontdekken. Wij verzorgen al decennia lang diverse rondvaarten.

Onze rondvaart gierhoorn staat onder deskundige begeleiding van een schipper/gids het mooie gebied gaat ontdekken en er onderweg wordt verteld over het ontstaan, de bezienswaardigheden en de flora en fauna. Alle rondvaarten in Giethoorn kunnen in het Nederlands, Duits of Engels worden gegeven.

De rondvaartvloot van “de Rietstulp” bestaat uit:

  • Een elektrische rondvaartboot voor max. 46 personen, waarbij u met 4 personen rond een tafeltje zit. Met deze nieuwe rondvaartboot draagt “de Rietstulp” bij aan het duurzaam ondernemen en het bewaken van de kwaliteit van de mooie omgeving. Tevens is de rondvaartboot uitgerust met een lift, verwarming en is dus zo ook rolstoeltoegankelijk en ook geschikt om ook in de wintermaanden mee te varen.
  • Een rondvaartboot voor max. 46 personen, waarbij u met 4 personen rond een tafeltje zit. De boot is voorzien van verwarming en ook geschikt is om in de wintermaanden mee te varen.
  • Een rondvaartboot voor max. 52 personen, waarbij u op bankjes achter elkaar zit.
  • De verschillende rondvaartboten worden naar beschikbaarheid ingepland (in de winter wordt verwarmd gevaren)

vakantiehuis

Zin in een weekend genieten in Giethoorn? Het Vakantiehuis ligt op 400 meter van het gezellige centrum van Giethoorn en is geschikt voor groepen tot 20 personen. Boek op tijd want het is een zeer geliefde bestemming om met familie of vrienden te genieten!
Bekijk alle mogelijkheden van het vakantiehuis

BEKIJK ARRANGEMENTEN VAKANTIEHUIS RIETSTULP