Restaurant de Rietstulp

ds T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
0521 36 1833

ons restaurant

Restaurant “de Rietstulp” is een sfeervol restaurant gelegen aan de “Hylkemaweg” en “Cornelisgracht”, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern. De keuken van “de Rietstulp” biedt diverse culinaire mogelijkheden voor elke portomonnee met een goede kwailiteit en gastvrije bediening.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, (a la carte) diner, buffet of barbecue, maar ook voor een uitgebreide high tea en een brunch bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er een aantal specials als high beer, private dining en kookworkshops die u op verschillende manieren een onvergetelijke avond of dag laten beleven.”

In combinatie met het prachtige dorp, de diverse activiteiten en de lekkere gerechten staat “de Rietstulp” het gehele jaar door garant voor een echte beleving.

rondvaarten

Een rondvaart giethoorn boeken op 1 van onze rondvaartboten is één van de mogelijkheden om Giethoorn, de verschillende grachtjes en de waterrijke omgeving met haar flora en fauna te ontdekken. Wij verzorgen al decennia lang diverse rondvaarten. Onze rondvaart gierhoorn staat onder deskundige begeleiding van een schipper/gids het mooie gebied gaat ontdekken en er onderweg wordt verteld over het ontstaan, de bezienswaardigheden en de flora en fauna. Alle rondvaarten in Giethoorn kunnen in het Nederlands, Duits of Engels worden gegeven.

BOEK DIRECT EEN RONDVAART
 7,50
Reserveer nu
dorp & natuur
 12,50
Reserveer nu

arrangementen

Restaurant de Rietstulp biedt diverse arrangementen voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar een groepsuitje in Giethoorn of een gezellig dagje uit voor 2, wij hebben voor ieder wat wils. Van leuke en complete dagprogramma’s, Workshops, High Tea, Rondvaart en nog veel meer.

vakantiehuis

Zin in een weekend genieten in Giethoorn? Het Vakantiehuis is geschikt voor groepen vanaf 10 tot 20 personen, maar er zijn ook mogelijkheden als u met minder dan 10 personen komt.

De rietstulp – wij verzorgen uw dag op een perfectie manier !

BOEK EEN RONDVAART
rietstulp