Restaurant de Grachthof

Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
0521 36 1270

Genieten met een grote G. Dat bieden de medewerkers van het prachtige etablissement De Grachthof hun gasten. Of het nu gaat om een kopje koffie, een lekkere lunch, compleet diner of een spetterend feest, bij De Grachthof is het altijd picobello voor elkaar.

Welkom bij Restaurant De Grachthof, gevestigd in het centrum van Giethoorn met een groot terras aan de dorpsgracht met zijn vele bruggetjes. Een prachtig decor voor een gezellig dagje uit in Giethoorn. Nieuw in Giethoorn, is onze unieke loungeboot voor een feest op het water in stijl met veel comfort en luxe! Deze prachtige boot kunt u voor kleine en grote gezelschappen huren!

Bootverhuur De Grachthof heeft maar liefst 40 fluisterboten en punters voor u te huur in Giethoorn. Daarnaast kunt u sloepen, onze nieuwe loungeboot voor 45 personen of kano’s bij ons huren.

Brasserie- Restaurant De Grachthof verzorgt voor u een heerlijke lunch, tapas hapjes, diner, barbecues en buffetten op ons sfeervolle Misset Top 100 terras 2010

Wij verzorgen voor u een volledige dag in Giethoorn inclusief barbecue of buffet op een super locatie.

Bedrijfsfeest, personeelsfeest of dagarrangementen? Wij maken uw dagje uit compleet.
De dorpsgracht van Giethoorn grenst aan het terras van De Grachthof. De boten , punters en kano’s van De Grachthof dobberen er uitnodigend aan hun lijnen. Wachtend op de gasten die een boot huren willen in Giethoorn om te varen in Giethoorn en het fraaie natuurgebied ‘De Wieden’ zelf vanaf het water willen ontdekken met behulp van de goede routekaart.

Ook biedt De Grachthof rondvaarten aan in Giethoorn. Deze elektrische nieuwe rondvaartboot is voorzien van een lift dus ook rolstoel toegankelijk. Op deze manier kunt u de omgeving bekijken terwijl u aan het varen bent in een overdekte boot. Tijdens de rondvaart maakt u kennis met de bezienswaardigheden van het dorp Giethoorn. Ook voor grote gezelschappen is de rondvaart uitermate geschikt, tot maximaal ongeveer 150 personen. Eventueel is het mogelijk plaats te reserveren voor een rondvaart
Wij beschikken over 3 elektrische rondvaartboten, waarvan 1 met lift.

Graag tot ziens bij De Grachthof!

Bekijk Arrangementen
grachthof