recreatiebedrijf geythorn

Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn
0521 36 1954

http://www.geythorn.nl

Recreatiebedrijf Geythorn

Onze Cafetaria en fast service Restaurant staan voor service en kwaliteit. Een goed adres voor lunch, diner, barbecue, koffietafel en take away. Gewoon tijdens een dagje uit, of bij één van onze arrangementen!

Particulier, school en zakelijk

Voor jong en oud!
Van bedrijfsfeest tot familiedag en van communicatietraining tot schoolreisje. Ons enthousiaste en ervaren team zal zijn uiterste best doen om uw dag tot een groot succes te maken. Wij kunnen natuurlijk ook de gehele organisatie van uw evenement overnemen en verzorgen.

Unieke Vloot

“Recreatiebedrijf Geythorn” heeft de beschikking over de verhuurvloot van “Broer Botenverhuur”.

‘Broer’ is het enige bedrijf in Giethoorn, met een grote vloot van 40 originele eikenhouten Gieterse punters (ca. 250 personen).
Met deze punters kunt u punteren en/of zeilen. U wordt begeleid door een enthousiast ervaren team van instructeurs. De wateren in Giethoorn zijn bijna overal één meter diep. Het is in Giethoorn daarom veilig om te varen.
Verhuurboten

Wij verhuren: elektroboten (fluisterboten), (zeil)punters, kano’s, kajaks, luxe-sloepen en fietsen. Daarnaast verzorgen wij de langste rondvaart van Giethoorn.

Centrum

U vindt “Recreatiebedrijf Geythorn” in het centrum van Giethoorn – vlak bij de kerk, aan de dorpsgracht met zijn vele nostalgische bruggen!

Bekijk arrangementen
recreatiebedrijf geythorn