huis ten wolde steenwijk

Onderduikersweg 6
8346 KP Steenwijk ( De Bult )
0521-535400

www.huistenwolde.nl/

Op +/- 13 KM van Giethoorn

HOTEL INFORMATIE
Bijzonder Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel, gelegen in een prachtige omgeving aan de voet van de Woldberg. Het hotel beschikt over 41 kamers, waarvan 5 luxe suites. Bij Huis ten Wolde kunt u Bijzonder lekker overnachten, culinair genieten en heerlijk ontspannen in de wellness.

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. Uitchecken kan tot 11.00 uur. (In overleg en eventuele bijbetaling is een vroege incheck of late uitcheck mogelijk).

Tevens is er het gehele jaar een wisselende kunstcollectie door ‘Expositie Beeldschoon’ te bewonderen. Deze verkoopexpositie bestaat uit prachtige binnen- en buiten beelden, schilderijen en wandobjecten.

In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in Huis ten Wolde. (Blindengeleidenhonden zijn wel toegestaan)

BRASSERIE DE HUISKAMER
Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met lunch, diner of borrel in de Huiskamer van Huis ten Wolde. In de sfeervolle Huiskamer kunt u de hele dag door genieten van onze specialiteiten. De Huiskamer is onze brasserie, waar u kunt ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of kopje koffie met heerlijke huisgemaakte appeltaart.

LOCATIE
Hotel Huis ten Wolde ligt op een uitstekende locatie, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit maakt Huis ten Wolde tot de ideale uitvalsbasis voor leuke activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water rondom Giethoorn.

BEAUTY & WELLNESS
Ons Beauty & Wellness Team staat voor u klaar! Naast de beautybehandelingen kunt u gebruik maken van ons zwembad, luxe whirlpool (badkleding verplicht), sauna en stoombad (evt. met badkleding).

EXPOSITIE BEELDSCHOON
Kunst van hoge kwaliteit komt op een geheel eigen wijze tot haar recht bij Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde. De wisselende verkoopexpositie door ‘Expositie Beeldschoon’ is ingericht met prachtige binnen- en buiten beelden, schilderijen en wandobjecten van 38 Internationale professionele kunstenaars. Breed is de variatie in stijlen en beweegt zich tussen figuratief en non-figuratief in uiteenlopende materialen en technieken. In en om het hotel kunt u een inspirerende kunstwandeling maken.

Evenementen