Hotel de kruumte

Kerkweg 48a
8355 BJ Giethoorn
0521 361517
info@dekruumte.com

www.dekruumte.com

Welkom, Wilkommen, Welcome

De Kruumte ligt centraal gelegen op enkele meters van het Giethoornse Bovenwijde. Een ideale locatie op slechts 15 minuten varen van één van Europa’s mooiste natuurgebieden. Te voet, per boot of fiets kunt u vanuit De Kruumte Giethoorn verkennen.

De Kruumte ligt op slechts tien minuten wandelen van het gezellige centrum van Giethoorn waar de schitterende natuur wordt gecombineerd met typische Giethoornse boerderijen, grachtjes, bruggetjes en tal van kleinschalige musea.

Uitganspunt

Hotel-Restaurant De Kruumte biedt een prima uitgangspunt voor een bezoek aan Giethoorn. U bent van harte welkom in ons restaurant, maar ook voor een (uitgebreid) arrangement van één of meerdere dagen biedt De Kruumte u een onvergetelijke indruk van Giethoorn. Uiteraard kunt u verblijven in onze comfortabele hotelkamers, bij ons een elektroboot of punter huren en zelfs een onvergetelijke verlichte avondrondvaart maken.

Lunch & diner

U kunt bij ons genieten van een heerlijke lunch of een hapje en drankje nuttigen op ons sfeervolle terras, waarbij u uitkijkt op de typische Giethoornse rietlanden en onze eigen karakteristieke Giethoornse brug over de vijver waaraan ons terras grenst.

In Restaurant De Kruumte voeren we een Frans/Nederlands georiënteerde kaart waarbij we enkel gebruik maken van verse producten die grotendeels uit onze eigen regio komen. Onze kaart wordt afgestemd op het seizoen en biedt altijd een heerlijke mix van vis, vlees en vegetarische maaltijden.

Of u nu bij ons overnacht en gebruik maakt van het 3-gangen keuzemenu, geniet van een geheel verzorgd arrangement of enkel een avond heerlijk a-la-carte wilt dineren bij ons, u bent van harte welkom in Hotel-Restaurant De Kruumte. Gastvrijheid en kwaliteit staat bij ons bovenaan.

(Zeil)punters & elektroboten

Giethoorn staat wereldwijd bekend om de prachtige vaarroutes die u langs natuurgebieden als De Wieden en de Weerribben leiden, maar ook over schitterende meren, langs vele rietlanden en natuurlijk door het pittoreske Giethoorn.

De Kruumte heeft haar oorsprong liggen in de bootverhuur. Meer dan veertig jaar geleden startte oprichter Gerrit Mol al met het verhuren van bootjes op de plaats waar De Kruumte nu nog steeds gelegen is.

Wilt u in alle rust genieten van een vaartocht met een elektroboot? Of gaat u liever actief op pad met een punter om te zeilen of echt te punteren? De Kruumte verhuurt zowel elektroboten als punters. Allen in zeer goede staat. De mooiste vaarroutes leggen wij u uiteraard graag uit

De Kruumte … uw startpunt van Giethoorn

de kruumte