De Pergola

ds T.O. Hylkemaweg 7
8355 CD Giethoorn
0521 36 1321
info@depergola.nl

http://www.depergola.nl

Persoonlijk en gastvrij

Brasserie de Pergola ligt al jaren als enige hotel in het centrum van het authentieke Giethoorn. Een gezellig, sfeervol restaurant, eigentijds, persoonlijk en comfortabel. De gastvrije sfeer zorgt er voor dat u zich direct thuis voelt. Brasserie de Pergola heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd en plezierig, ontspannen verblijf. Het restaurant ligt aan het water, met een gratis parkeerplaats voor de deur.

Gezelschappen

In ons grandcafé kunt u terecht voor groepen van 10 tot 150 personen. Ons gastvrije team verzorgt uw bijeenkomst graag tot in de puntjes. Voortreffelijke buffetten of een heerlijk speciaal voor u samengesteld menu. Ook de fameuze barbecues staan tot uw beschikking.

Heerlijk eten in de brasserie

Het hotel beschikt over een heerlijke Brasserie met openhaard en diverse terrassen, waar u terecht kunt voor zowel een voordelige plateservice als een uitgebreid meer-gangen diner. De brasserie staat bekend om haar spareribs die de lekkerste van Nederland zijn (winnaar Spareribs Trophy 2012), haar heerlijke visgerechten, maar ook een Culinaire Proeverij van 8 gangen, inclusief heerlijke wijnen kunten u hier genieten. De prijs/kwaliteit verhouding is daarbij continue in de gaten gehouden. Dieetwensen kunt u tevoren doorgeven en onze kok zal hier rekening mee houden. Wij denken graag met u mee: Of het nu gaat om een onvergetelijk weekend voor 2 personen of een vergaderarrangement voor uw bedrijf dat nèt even anders is: er staat een professioneel, enthousiast team klaar om u van harte welkom te heten in de Pergola.

Bekijk arrangementen