hollands venetië

Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
0521 36 1231

Restaurant

Voor elke gelegenheid biedt Restaurant Hollands Venetie de juiste locatie. Voor ieder wat wils. Zo hebben we verschillende terrassen om heerlijk te loungen en dineren, maar ook zalen geschikt voor elke gelegenheid.

Uiteraard bieden we onze gasten ook een uitgebreid aanbod aan arrangementen.

Huwelijk

Giethoorn, het Hollands Venetie is bij uitstek geschikt voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. De vele kanalen, bruggetjes en een schitterende natuurlijke omgeving maken deze dag nog completer.

We kunnen alles voor u verzorgen, wat u maar wenst om de feestvreugde te verhogen. Op de meest romantische dag van uw leven wil u zekerheid over een geslaagde dag.

Vergaderen

Restaurant Hollands Venetie is de ideale locatie voor het houden van uw zakelijke bijeenkomst. Het restaurant is niet alleen gunstig en centraal gelegen aan de Beulakerweg, maar er is ook zeer ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het restaurant beschikt over alle dingen die u nodig bent bij het houden van een vergadering of bijeenkomst.

Zo is er een flip-over en een beamer aanwezig, draadloos internet en meer van deze audiovisuele apparatuur. U huurt een zaal af waar u de vergadering houd en heeft deze apparatuur tot uw beschikking. Dit kunnen grote en/of kleine volledig ingerichte zalen zijn die u zowel los kunt huren als met ons vergader arrangement. U kunt worden voorzien van eenvoudige broodjes tot een uitgebreide culinaire verwennerij.

Hollands Venetie in Giethoorn – gezellig voor kleine en grote gezelschappen !

Bekijk Arrangementen reserveer een boot