Flip book element

Giethoorn van alle kanten

 31,50

Prijs per persoon

Tijdsduur arrangement: 6 uren

Inclusief:
– Koffie of Thee met appelgebak
– Rondvaart 1 uur
– Dorpsbezichtiging
– 3-gangen maandmenu

 

Categorie:
Verder lezen

Evening Cruise (1 uur)

 17,75

Door één van onze ervaren schippers wordt u welkom geheten aan boord van onze verwarmde lounge rondvaartboot. De schipper vertelt u tijdens deze avondrondvaart alles over het karakteristieke dorp Giethoorn. Tijdens deze tocht beleeft u Giethoorn op een unieke manier waarbij u onder talloze bruggen doorvaart. Tijdens de rondvaart serveren wij u twee drankjes en drie stuks kaas/worst. Een avond om niet te vergeten.

Vertrek: vrijdag-, zaterdag- en zondagavond om 19.30 uur

Categorie:
Verder lezen

Lunch Cruise (1 uur)

 21,50

Terwijl u rond gevaren wordt door het prachtige dorp Giethoorn met zijn karakteristieke monumenten in onze verwarmde lounge rondvaartboot kunt u genieten van onze heerlijke lunch de “Grote Genieter” en koffie of thee. De lunch bestaat uit een bruine bol ham, een witte bol kaas, een krentenbol, een stuk fruit, een drankje naar keuze en een candybar. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk de lunch uit te bereiden met een kopje heerlijke goulashsoep met een Kaiser broodje voor € 6,00 p.p.

Vertrek: iedere dag om 13.00 uur

Categorie:
Verder lezen

Cruise Compleet (2 uur)

 22,75

Onder het genot van een hapje en een drankje varen wij u in onze verwarmde lounge rondvaartboot langs al het moois dat Giethoorn te bieden heeft. U bezoekt zowel het dorp met zijn mooie karakteristieke monumenten als het prachtige natuurgebied. Tijdens de rondvaart serveren wij 2 drankjes met 3 stuks kaas/worst en nootjes.

Vertrek: iedere dag om 15.00 uur

Categorie:
Verder lezen

Coffee Cruise (1 uur)

 16,75

Onder het genot van een kopje koffie met appelgebak genieten van al het moois dat Giethoorn te bieden heeft. Wij varen u rond in onze verwarmde lounge rondvaartboot en laten u de mooiste plekjes zien die het dorp te bieden heeft. Tijdens de vaart ontvangt u twee kopjes koffie/thee en heerlijk appelgebak.

Vertrek: iedere dag om 10.30 uur

Categorie:
Verder lezen

Hop-on-Hop-off

 15,00

Hop-on Hop-off tickets zijn geldig voor de hele dag.
Geldig op zowel de dorpstocht als natuurtocht, met stops bij Museum De Oude Aarde, Restaurant Smits Paviljoen, Museum Gloria Maris, Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus, Centrum Het Gemeentehuis. De eerste vaart is om 10.00 uur, de laatste vanuit dorp 17.00 uur. De boten varen minimaal elk uur af, in het weekend elk half uur.

Categorie:
Verder lezen

Rondvaart Giethoorn (2 uur)

 12,50

Een rondvaart van 2 uur, waarbij u onder begeleiding van een schipper/gids vaart door de historische dorpskern, over het meer `t Bovenwijde en door natuurgebied “de Wieden”.

Categorie:
Verder lezen

Rondvaart Giethoorn (1 uur)

 7,50

Een rondvaart, waarbij u onder begeleiding van een schipper/gids vaart door de historische dorpskern van Giethoorn en over het meer `t Bovenwijde.

Categorie:
Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.