de witte hoeve

Restaurant de Witte Hoeve
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn

pannenkoekenhuis & brasserie

Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtige natuur. In dit uniek gelegen dorpje ligt De Witte Hoeve, deze in stijl verbouwde boerderij is zeker een bezoekje waard. Je kunt er niet alleen de pannenkoeken eten, maar we bieden voor ieder wat wils.

De Witte Hoeve is bekend van haar pannenkoeken, meer als 80 soorten! die wij verkopen. Uiteraard hebben we ook kinderpannenkoeken in diverse soorten. Onze pannenkoek kunnen ook gehaald worden om thuis op te eten.

bootverhuur

Wanneer je het dorp Giethoorn bezoekt, wil je natuurlijk ook het water op. Dat kan bij De Witte Hoeve! Wij beschikken over fluisterbootjes, kajakken en luxe elektrische sloepen. Of maak een rondvaart! Gezellig met familie of vrienden je vermaken in het prachtige dorp Giethoorn. Al dan niet met bubbels en picknick op het water.
Reserveer een boot

arrangementen

Hieronder vindt u een overzicht van alle arrangementen bij De Witte Hoeve. Deze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld maar mocht u wijzigingen willen doorvoeren dan is dit altijd mogelijk in overleg. Tijden in de arrangementen zijn indicatief en kunnen aangepast worden. Mocht u onderdelen willen toevoegen of verwijderen dan zullen we samen kijken naar de diverse mogelijkheden.
Bekijk alle arrangementen

Informatie aanvragen

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Uw aanvraag

* Verplichte velden

reserveer een boot Bekijk Arrangementen informatie aanvragen