De Sloothaak

Restaurant de Sloothaak
Binnenpad 141
8355 BW Giethoorn

restaurant

Gelegen aan de Dorpsgracht, midden in het oude centrum van het waterdorp Giethoorn, vindt u café-restaurant De Sloothaak.

Bezoekers van Giethoorn en inwoners van Steenwijkerland zijn bij De Sloothaak het hele jaar door welkom voor een lekker kopje koffie of een hapje en een drankje. Daarbij staan er elk seizoen andere gerechten op ons menu, vooral gemaakt van ambachtelijke producten afkomstig uit Nederland.

arrangementen

Ook voor een aantal bijzondere arrangementen bent u bij De Sloothaak aan het juiste adres, hieronder vindt u ons aanbod. En mocht u zelf iets anders in gedachten hebben, geen probleem, een arrangement op maat verzorgen we natuurlijk ook. Neem dus gerust contact met ons op om uw familie- of bedrijfsuitje bij ons te organiseren, want De Sloothaak biedt volop mogelijkheden. Graag tot ziens bij De Sloothaak, het adres voor een bijzonder lekker uitje!

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld. Wellicht zit er iets voor u bij? Wilt u het net even anders? Belt u ons gerust voor andere opties of mogelijkheden op 0521 36 0099
Bekijk hier al onze arrangementen

Bekijk Arrangementen