De Sloothaak

Binnenpad 141
8355 BW Giethoorn
Telefoon: 0521 36 1888

www.restaurantdesloothaak.nl

Gelegen aan de Dorpsgracht, midden in het oude centrum van het waterdorp Giethoorn, vindt u café-restaurant De Sloothaak.

Bezoekers van Giethoorn en inwoners van Steenwijkerland zijn bij De Sloothaak het hele jaar door welkom voor een lekker kopje koffie of een hapje en een drankje. Daarbij staan er elk seizoen andere gerechten op ons menu, vooral gemaakt van ambachtelijke producten afkomstig uit Nederland.

Dus ook voor een heerlijke lunch of smakelijk diner zit u bij De Sloothaak goed. Bovendien kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor vergaderingen, feesten en recepties of familie- en bedrijfsuitjes. Kortom, ieder gezelschap op zoek naar kwaliteit en gezelligheid is bij ons aan het juiste adres.

Menukaart

Het hele jaar door bent u bij De Sloothaak van harte welkom voor een lekker kopje koffie of een drankje. Daarbij staan er elk seizoen andere gerechten op ons menu, vooral gemaakt van ambachtelijke producten afkomstig uit Nederland. Dus ook voor een heerlijke lunch of smakelijk diner kunt u bij De Sloothaak terecht. Kortom, ieder gezelschap op zoek naar kwaliteit en gezelligheid is bij ons aan het juiste adres.

Arrangementen

Ook voor een aantal bijzondere arrangementen bent u bij De Sloothaak aan het juiste adres, hieronder vindt u ons aanbod. En mocht u zelf iets anders in gedachten hebben, geen probleem, een arrangement op maat verzorgen we natuurlijk ook.

De Sloothaak – het adres voor een bijzonder lekker uitje!