De fanfare

Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn

Meer informatie:
Telefoon: 0521 36 0099
info@giethoorn.com

grandcafe fanfare

Proef de sfeer van vroeger in ons etablissement met herinneringen aan de Film Fanfare in ons mooie dorp Giethoorn. Maar wij zijn ook van deze tijd! Met onze nieuw chef aan boord, Wilco Hoekman, hebben we prachtige gerechten samengesteld.

Met zo’n zestig zitplaatsen ontvangt grandcafé Fanfare dagelijks onze gasten. Voor een heerlijke lunch, een borreluurtje of een diner kunt u bij ons terecht. Ook voor bijzondere feestjes, speciale arrangementen en activiteiten bent u bij ons aan het goede adres! Laat u zich eens door ons verrassen…

In ons grandcafé organiseren wij in de weekendend ook regelmatig live muziek!

arrangementen

lekker sportief het water op

Vanaf: 10 personen
Prijs vanaf: € 20,50

Inclusief:
Koffie + Punterpuzzeltocht + Klootschieten + Boogschieten

net even anders

Vanaf: 10 personen
Prijs vanaf: € 29,50

Inclusief:
Koffie + klootschieten + lunch + wandeling +fietsen

gezellig avondje fanfare

Vanaf: 10 personen
Prijs vanaf: € 36,50

Inclusief:
Rietsnijdergames + BBQ + Rondvaart + Nazitten

teambuilding programma

Vanaf: 10 personen
Prijs vanaf: € 37,50

Inclusief:
Koffie + Rietsnijdergames + lunch + boottocht +wandeling

eten & drinken

Bij De Fanfare kunt u genieten van een heerlijke lunchkaart. Wat dacht u van een overheerlijke uitsmijter of een maaltijdsalade? Speciaal voor onze gasten hebben we voor de avond zorgvuldig een aantal menu’s samengesteld. Natuurlijk kunt u ook uw eigen menu samenstellen tijdens het diner, die we serveren vanaf 17.00 uur. Ook voor een diner compleet met wijnarrangement willen wij u graag adviseren.

Op ons ruimte terras met heerlijke stoelen kunt u genieten van de fluisterbootjes en de gezelligheid van ons dorp. Ook ’s avonds is het nog heerlijk nagenieten van uw dag op ons verwarmd terras. Met een heerlijk drankje en tapas maakt u uw avond compleet.

gezelschappen

In Grandcafé Fanfare kunt u terecht voor groepen van 10 tot 150 personen. Ons gastvrije team verzorgt uw bijeenkomst graag tot in de puntjes. Voortreffelijke buffetten of een heerlijk speciaal voor u samengesteld menu. Ook de fameuze barbecues staan tot uw beschikking.

Bekijk Arrangementen