belterwiede wanneperveen

Veneweg 191
7946 LP Wanneperveen
0522 281714

www.belterwiederestaurant.nl

Op +/- 7 KM van Giethoorn

Belterwiede Café- Restaurant is al van oudsher een begrip in Wanneperveen en haar omgeving. Gelegen in een waterrijk natuurgebied en op een steenworp afstand van Giethoorn is Belterwiede Restaurant een trekpleister voor fietsers, wandelaars en watersporters. De combinatie van een bruincafé, een gezellig en restaurant, een cafetaria en een groot terras bieden samen een veelzijdig aanbod. Of u nu romantsch wilt dineren, een kop koffie wil drinken of langskomt voor een biertje, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Belterwiede Café- Restaurant biedt naast een uitgebreide lunch en a la carte kaart, ook mogelijkheden voor een high beer, wine of high tea aan. Het resturant is zeer geschikt voor gezelschappen tot 100-120 personen en leent zich goed voor familiefeesten, peroneelsfeesten of huweliojksjubilea.

Het restaurant hefet een mooi, gezellig en ruim terra. Belterwiede Café-Restaurant is meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u.

Combineer gezellig samen zijn met diverse activiteiten, met het mooie -/ recreatiegebied de Weerribben-Wieden en lekker eten.