B&B de imme ossenzijl

Oudeweg 113
8376 HS Ossenzijl
Telefoon: 0561 76 90 14

www.bb-de-imme.nl

Op +/- 18 KM van Giethoorn

B&B de Imme is gelegen op een idyllische locatie in het hartje van de Weerribben. Een locatie met donkere nachten en een natuurlijke rust. Auto’s zult u hier niet horen en toch zijn wij goed bereikbaar! De ultieme plek dus voor natuurliefhebbers en rustzoekers. U kunt één kamer huren of de gehele B&B die maximaal 8 personen kan herbergen. De comfortabele accommodatie en omgeving zijn perfect geschikt voor een meerdaags verblijf. Echter, ook wanneer u één nacht blijft heten wij u van harte welkom!

Kano’s, fietsen en een fluisterboot zijn bij ons te huur en vele prachtige wandel-, fiets- en vaarroutes liggen voor u klaar om het Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. Verder is B&B de Imme een goede uitvalsbasis voor o.a. dagtochten naar Giethoorn, het natuurgebied de Rottige Meente in Friesland, het Werelderfgoed Schokland in de Noordoostpolder of de voormalige Kolonies van Weldadigheid in Overijssel en Drenthe. Uitgebreide informatie is aanwezig over het gebied en alle activiteiten die te doen zijn.

B&B de Imme is bereikbaar te voet, fiets en met de boot. Komt u met de auto? Vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek halen wij u op met de fluisterboot. Na tien minuten varen door de prachtige natuur van de Weerribben komt u aan bij B&B de Imme. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking. Komt u met de boot? Een aanlegplaats is aanwezig en roeiboten hebben een veilig onderkomen in onze haven.

Voor meer informatie kunt u bellen of onze website bekijken.