arendshorst buitenactiviteiten

Beulakerweg 169b
8355 AG Giethoorn
0521 36 1099
www.arendshorst-giethoorn.nl

Arendshorst Buitenactiviteiten is een buitencentrum voor jong en oud. Voor ieder wat wils, bij Arendshorst Buitenactiviteiten kunt u terecht voor een compleet dagje uit.

Activiteiten op het water

Rondvaarten
U stapt aan boord van onze rondvaartboot die u meeneemt voor een mooie tocht van 60 minuten door de grachten van Giethoorn. Beleef Giethoorn op z’n mooist, geniet van de typische woningen, de talloze bruggen en de karakteristieke uitstraling van het dorp.

Fluisterboten
Zelf met een milieuvriendelijke elektrisch aangedreven boot varen. Er zijn verschillende routes te varen. Deze routes variëren in karakter en tijdsduur van een uur tot een hele dag. U krijgt bij vertrek een vaarroutekaart met diverse route mogelijkheden. Een fluisterboot is geschikt voor zes personen

Kano of Kajak
Zelf met een kano of kajak door Giethoorn en natuurgebied de Wieden varen. Er zijn verschillende routes te varen, deze routes variëren in karakter en tijdsduur van een uur tot een hele dag. U krijgt bij vertrek een vaarroutekaart met diverse route mogelijkheden.

Sloepen
Geniet in een luxe sloepen van Arendshorst van de omgeving van Giethoorn. Alle sloepen zijn uitgerust met een GPS navigatie (met 8 verschillende routes) welke u probleemloos langs de mooiste plekjes begeleid. Een sprayhood (kapje) zorgt eventueel voor enige beschutting. Alle sloepen zijn uitgerust met een luxe kussenset en laten u genieten van een dagje varen door de prachtige omgeving.De boten zijn allemaal voorzien van een stille elektromotor, waardoor u nog meer kunt genieten van de omgeving. Er zijn sloepen voor 5, 6 en 8 personen.

Overige vaartuigen
Naast bovenstaande vaartuigen beschikt Arendshorst Buitenactiviteiten ook over de aquabubble, botsboten en zeilpunters!

Activiteiten op het land

Hand- en kruisboogschieten
Boogschieten “Archery” is een eeuwenoude sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een handboog. Ieder schot dien je uiterst geconcentreerd uit te voeren. Elke verkeerde beweging kan punten kosten en dat is nou net één van de belangrijkste onderdelen van deze sport. Na de speluitleg waarbij de beginselen van het boogschieten worden verteld, kunnen de pijlen worden weggeschoten met als opdracht: “raak het blazoen”. Een echte uitdaging is natuurlijk een schot in de roos.

Midgetgolf
Midgetgolf is een sport waarbij je een parcours van 18-holes met zo min mogelijk aantal slagen moet afleggen. Door verschillende hindernissen staat u bij elke baan weer voor een uitdaging. Sla de bal door een looping, het doolhof of een hole-in-one in het net. De winnaar ontvangt een certificaat als bewijs.

Oud Hollandse spellen
U kunt zelf uw spellencircuit samenstellen door een keuze te maken uit ons ruime spelaanbod, zoals bijv. kruiwagenrace, reuzen jenga, bumpermatch, punterrace, koe melken, skilattenrace, etc. Een standaard spellencircuit bestaat 4 spellen. Overige mogelijkheden zijn: 6 of 8 spellen

Arendshorst Buitenactiviteiten is de locatie voor ieder gezelschap !

Bekijk Arrangementen reserveer een boot