Giethoorn Agenda

Laat je email-adres achter op http://www.giethoornagenda.nl om elke vrijdag de agenda van de aankomende week in je postvak te ontvangen.
Home/Rondvaart zuideinde
Rondvaart zuideinde 2017-03-14T11:44:46+00:00

Rondvaart zuideinde

Maaiensteeg 1
8355 CC Giethoorn
0521 36 1210


http://www.zuideinde.nl

Rondvaart Zuideinde

In het schilderachtige waterdorp Giethoorn treft u Rondvaart Zuideinde aan, de plaats bij uitstek om met het gezin of de gehele famillie een dagje uit te gaan.

Rondvaarten

Het paradepaardje van Zuideinde blijft de rondvaart. Al jaren lang verwennen wij vele dagjesmensen met een unieke tocht door ons schitterende dorp. Wij zitten aan het begin van Giethoorn en varen door het gehele dorp. Niet voor niets noemen we onze tocht dan ook: “De mooiste en de langste rondvaart door Giethoorn“.

Onder leiding van een deskundige gids ziet u het hele oude dorp

De rondvaart door Giethoorn duurt een uur en een kwartier. Onze deskundige gidsen vertellen u alles over de geschiedenis van het dorp en wijzen u op de mooiste plekjes. Mocht u buitenlandse gasten hebben, dan kan het verhaal ook in het Engels, Duits, Frans, of Spaans verteld worden.

Onze rondvaartvloot

Onze rondvaartboten zijn zeer comfortabel en bieden een uitstekend uitzicht. Bij warm weer kunnen de ramen opengeklapt worden zodat u het gevoel heeft dat u in de buitenlucht zit. Bij slecht en koud weer zit u heerlijk overdekt en kunt u comfortabel en gerieflijk genieten van onze prachtige rondvaarten.

Rondvaart Giethoorn voor groepen

Zuideinde biedt talloze mogelijkheden voor groepen. Al vele jaren verzorgen wij de rondvaart voor personeelsfeesten, familie-uitjes en dagjesreizen van busondernemingen. Voor elk gezelschap hebben wij een geschikte rondvaartboot, zodat u met uw eigen groep kunt varen. De maximale groepsgrootte bedraagt 300 personen.

Het is mogelijk de mooie rondvaart door Giethoorn uit te breiden met een tocht door het schitterende natuurgebied “De Wieden”. Verder bestaat de mogelijkheid om aan te leggen in het dorp, zodat u een van de vele prachtige musea kunt bekijken, kunt wandelen in het centrum of gewoon lekker een kopje koffie kunt nuttigen. In overleg zijn talloze varianten mogelijk

Fluisterboten

We hebben de beschikking over 16 fluisterbootjes. Dit zijn boten met electromotor. Het grote voordeel van deze boten is dat de motor geen onaangename geuren verspreid en u geruisloos door de grachten vaart. Een fluisterboot biedt plaats aan maximaal 6 volwassenen.

Parkeren en Faciliteiten

Ons bedrijf is van alle gemakken voorzien. We hebben een ruime parkeergelegenheid, zowel voor auto’s als voor bussen; goede sanitaire voorzieningen en we zijn zeer makkelijk te bereiken. Onze boten zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en er is een invalidetoilet aanwezig.
Koffie

We zijn zeer trots op onze koffiegelegenheid, waar u ook met grotere groepen terrecht kan voor een gezellig bakje koffie

Zuideinde, de mooiste en langste rondvaart van Giethoorn

1
4
2
3

RONDVAART ZUIDEINDE OP MAPS