Giethoorn Agenda

Laat je email-adres achter op http://www.giethoornagenda.nl om elke vrijdag de agenda van de aankomende week in je postvak te ontvangen.
Home/Pottenbakkerij Rhoda
Pottenbakkerij Rhoda 2016-03-10T15:33:58+00:00

Pottenbakkerij Rhoda

Binnenpad 41
8355 BR Giethoorn
0521 362040

Pottenbakkerij Rhoda Giethoorn daar zijn Rudolf en Thea van Eeden-van Delden al 45 jaar pottenbakkers waarvan 30 jaar actief.

Gebruiksvoorwerpen van onze populaire “bloemprikbol” tot geuroliebranders, van koffiemok tot fruitschaal maar ook beelden van keramiek worden verkocht en in de expo annex verkoopruimte aan de dorpsgracht.

Pottenbakkerij Rhoda Giethoorn werkt uitsluitend met glazuren van eigen receptuur (loodvrij). Wij dompelen alles in de glazuur. De baktemperatuur van boven de 1180 graden zorgt voor gebruiksvoorwerpen die waterdicht en vaatwasbestendig zijn.

Zeepgieterij in Giethoorn.

Zeep en wax melts en andere producten worden o.a. hier gegoten uit de hoogste kwaliteit essentiële oliën, natuurlijke extracten en gedroogde planten. Heerlijke zeep voor een leuke prijs! Uit eigen zeepgieterij verkopen wij onze vormzeep.

Glycerinezepen met vele soorten natuurlijke geuren en kleuren vindt u in onze winkel. Ook stellen wij leuke pakketten samen voor bedrijven (sint/kerst & relatiegeschenken)

Pottenbakkerij Rhoda Giethoorn is gewoon leuk om te bezoeken !